Vse obiskovalce naše spletne strani obveščamo, da se bo 25. in 26. januarja v prostorih casinoja Perla v Novi Gorici odvijal 4. Slovenski vinogradniško vinarski kongres z mednarodno udeležbo. Imeli bomo priložnost poslušati številna zanimiva predavanja s področij vinogradništva, vinarstva, trženja vina, varstva vinske trte, itd. Z veseljem lahko povemo, da bo v poster sekciji objavljen tudi plakat avtorja spletne strani WineAndWeather.net z naslovom ‘Kap vinske trte v vinorodni deželi Primorska’. Plakat je nastal v sodelovanju s prof. dr. Zoro Korošec Koruza in prof. dr. Francijem Acom Celarjem iz ljubljanske Biotehniške fakultete.

Kdor se želi kongresa udeležiti, se mora nanj prijaviti. Kortizacija za oba dneva znaša 130 EUR, za posamezen dan pa 100 EUR. Za člane Strokovnega društva vinogradnikov in vinarjev Slovenije je cena za dva dni 100 EUR, za posamezen dan pa 70 EUR. S plačilom pridobite možnost udeležbe na vseh predavanjih in diskusijah, slavnostni večerji v restavraciji hotela Perla ter strokovni ekskurziji po Goriških Brdih. Prijavo je potrebno oddati do 20. januarja. Prijavnico in informacije o načinu plačila najdete na spodnji povezavi:

Vse zainteresirane vinarje spomnimo še na možnost predstavitve njihovih vin. Vsak vinar lahko donira dve steklenici vina po lastnem izboru, katere bodo ponudili domačim in tujim gostom kongresa. Več informacij v zvezi s tem, si lahko preberete na spodnji povezavi:

Natančnejše informacije o kongresu najdete na spodnji spletni strani:

Celoten program predavanj in prijavnice lahko dobite tudi v podjetju Enomarket d.o.o. v Kojskem v Goriških Brdih!

Poročilo o kongresu bo seveda objavljeno tudi na teh spletnih straneh.

Se vidimo v Novi Gorici!