Spomladanske novosti na Wineandweather.net

Pomlad je čas, ko se prebudi narava, ko se življenje v naravi ponovno prične. Po zaspani zimi se ponovno prebuja tudi spletno mesto Wineandweather.net. Za vse, ki nas spremljate, smo pripravili nekaj novosti, za katere upamo, da bodo zanimive in tudi uporabne.

V razdelku ‘Fitomedicina’ poslej lahko spremljate fenofaze vinske trte v kraju Kojsko v Goriških Brdih!

Mesečni pregledi podatkov iz Vremenske postaje Enomarket Kojsko so po novem nadgrajeni s podatki iz še dveh amaterskih vremenskih postaj v Goriških Brdih, to sta AVP Biljana in AVP Neblo. Primerjave različnih lokacij so zanimive in vsekakor vredne ogleda. Najdete jih v razdelku ‘Vreme‘.

Počasi se začenja tudi letošnja konvektivna sezona. Vsi podatki o nevihtah, katere bomo spremljali, bodo objavljeni na tej spletni strani. Vremenskih prognoz pred nevihtnimi dnevi ne bomo objavljali. Prognoze verjetnosti neviht spremljajte na Estofex-u. Še vedno zbiramo vse podatke o izjemnih vremenskih dogodkih, povezanih z nevihtami (toča, sodra, močni sunki vetra). Če opazite katerega od teh pojavov v vašem kraju, vas prosimo, da nam to sporočite na info@wineandweather.net. Kako poročati o toči, si preberite tukaj.

Uspešno rastno sezono vam želi Wineandweather.net!

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin